Tietoa

Graafinen suunnittelija Jukka Turunen

Ilmeikästä suunnittelua

Olen Joensuusta Kuopion kautta Mikkeliin asettunut graafinen suunnittelija, toiminimenäni Point Blank Design – Kompakti yhden miehen mainostoimisto! Tarjoan asiantuntevaa graafista suunnittelua asiakkailleni sekä Suomessa että ulkomailla. Suunnittelen liiketunnusten, yritysilmeiden ja muiden visuaalisten ilmeiden lisäksi myös pakkausdesigneja, printtimainontaa, esitteitä ja muita painomateriaaleja. Kysy rohkeasti lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse ja katsellaan yhdessä projektillesi sopiva budjetti ja toteutusaikataulu!

Asiakaslähtöisyys

Laaja-alaisten graafisen suunnittelun projektien kautta saatu kokemus ja kattavasti asiakkaan tarpeiden mukaan suunnitellut projektit auttavat yritystäsi erottumaan sekä printti- että verkkomediassa. Pienenä toimijana pystyn tarjoamaan yrittäjille, yhteisöille ja tapahtumille asiantuntevaa graafisen alan palvelua keskittyen henkilökohtaisesti projektisi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Graafisena suunnittelijana tavoitteenani on aina luoda käytännöllisiä ja tyylikkäitä visuaalisia kokonaisuuksia asiakaslähtöisesti. Graafinen suunnittelu ei toki ole vain silmänruokaa, vaan vaatii tarkkaa suunnittelua ja viestinnän alan tuntemusta. Suunnittelen projektit aina yksilöllisesti ja yksityiskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, kuinka voisimme kehittää juuri Sinun markkinointi- ja visuaalista materiaalia!

“Jukka went above and beyond what was asked, he was very easy to work with and delivered a very beautiful design.”
Nicole

Point Blank Design - Graafinen suunnittelija Jukka Turunen

Palveluni

Olen toiminut kattavasti hyvin erilaisissa graafisen suunnittelun projekteissa, aina kattavien visuaalisten ilmeiden, tapahtumailmeiden ja liiketunnusten suunnittelusta tuotepakkausten ja -sarjojen visuaaliseen suunnitteluun ja brändäämiseen. Näiden lisäksi olen suunnitellut myös Internet-sivustojen ulkoasuja, Internet-mainontaa, kirjojen kansia ja mainosjulisteita.

Ulkoasu- ja ilmesuunnittelu
Web Design
Graafinen suunnittelu
Pakkaussuunnittelu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!